onze collectie

Kozijnen met draai /kiep raam

kozijn met draai / kiep raam

Kozijn met draai /kiep raam

Vanaf €538,-
Kozijn met 2 draai/kiep ramen

Kozijn met 2 draai / kiep ramen

Vanaf €538,-
Kozijn met draai/kiepraam

Kozijn met draai /kiep raam links en vast glas

Vanaf €538,-

Houten draai-kiepraam

Bij MijnKozijnOnline.nl bestelt u eenvoudig een houten draai-kiepraam in de webshop. Een draai-kiepkozijn is een kozijn waarin een raam geplaatst kan worden dat op twee manieren kan worden geopend. Het raam kan worden gedraaid en gekiept. Al onze houten draai-kiepramen worden volledig geautomatiseerd geproduceerd in onze moderne timmerfabriek. Vervolgens monteren onze vakmensen ze handmatig af. Hierdoor kunnen wij constante kwaliteit leveren van al onze hardhouten kozijnen. Bekijk ons volledige aanbod draai-kiepramen op de website en bestel gemakkelijk online!

Een voordeel van een draai-kiepkozijn is dat het raam zeer gemakkelijk te wassen is. Waar normale draairamen op hogere etages nogal eens lastig schoon te maken zijn, kunnen ramen in een draai-kiep kozijn gemakkelijk worden gewassen door het raam naar binnen toe te draaien of te kiepen. Zo kan het raam van binnenuit gereinigd worden.

Wat ook fijn is, is dat de ruimten in een woning gemakkelijk te ventileren zijn zonder kans op binnenstromend water. Waar een draairaam nog wel eens water binnen kan laten als het regent, is dat met een kiepraam niet het geval en kan het raam gewoon geopend blijven.

Wanneer u op zoek bent naar hardhouten kozijnen, bent u bij MijnKozijnOnline.nl aan het goede adres. We bieden allerlei soorten hardhouten raamkozijnen, zoals vast glas kozijnen, kozijnen met uitzetraam, houten draairamen en deze houten kozijnen met draai-kiepraam. Deze zijn allen makkelijk en snel online te bestellen! 

Houten draai-kiepraam op maat

Vindt u niet precies wat u zoekt in bovenstaande voorbeelden of heeft u meer behoefte aan een gepersonaliseerd kozijn? Dat kan ook! We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. We werken persoonlijk en kwalitatief, maatwerk voor uw houten draai-kiepraam is dan ook geen probleem. Neem gerust contact met ons op! 

Collectie draai-kiepraam hout

Onze collectie houten draaikiepramen bestaat uit kwalitatief mahoniehout. Het voordeel van dit soort hout is dat deze makkelijk te bewerken is. Verder zorgen deze houten draai-kiepramen voor sfeer en karakter in huis én een goede isolatie!

Daarbij kan het houten draai-kiepraam ingericht worden zoals u wil. Denk hierbij aan het openen van het draai-kiepraam aan de linker- of rechterkant of de mogelijkheid om uw houten draaikiepraam te combineren met vast glas. De houten draai-kiepramen worden namelijk standaard geleverd zonder glas. Wanneer u aangeeft deze graag inclusief glas te ontvangen, zorgen wij ervoor dat uw houten  kozijn wordt geleverd met HR++ glas.

Daarbij kunt u ook kiezen voor de kleur waarin uw kozijn wordt geleverd. U kunt hierbij kiezen uit grijs of wit, beide zijn 120 mu gegrond.

Bestel uw houten draaikiepraam kozijn online!

Hoe werkt dit? Voer de afmetingen en eventuele andere voorkeuren van uw houten draaikiepraam in via onze website. Na het invullen van uw wensen ontvangt u gelijk een prijsopgave. Hierna kunt u uw bestelling plaatsen. Zorg ervoor dat u de bestelling goed controleert en wij sturen u binnen twee werkdagen een technische tekening van uw houten draai-kiepraam toe.

Wanneer deze bij u akkoord is bevonden en de betaling bij ons is voldaan, starten wij met de productie van uw hardhouten raamkozijn. De bestellingen worden gemiddeld vanaf 3 weken na betaling al geleverd! 

Gebruik de kozijnconfigurator, vraag een offerte aan of bestel uw houten draai-kiepraam kozijn direct!

Mijn Kozijn Online
Uilecotenweg 45
5324 JT Ammerzoden
073-7620957
info@mijnkozijnonline.nl

KvK : 11045285
BTW : NL808251612B02

Algemene Leverings- en Verkoopvoorwaarden
Sitemap

Openingstijden:

Maandag       8:00 - 17:00 uur
Dinsdag         8:00 - 17:00 uur
Woensdag    8:00 - 17:00 uur
Donderdag   8:00 - 17:00 uur
Vrijdag            8:00 - 17:00 uur

Mijnkozijnonline.nl © 2023

Alle rechten voorbehouden | webdesign door Trigona

Mijn Kozijn Online
Uilecotenweg 45
5324 JT Ammerzoden
073-5991660
info@mijnkozijnonline.nl

KvK : 11045285
BTW : NL808251612B02

Algemene Leverings- en Verkoopvoorwaarden

Openingstijden:

Maandag                      8:00 - 17:00 uur
Dinsdag                        8:00 - 17:00 uur
Woensdag                    8:00 - 17:00 uur
Donderdag                   8:00 - 17:00 uur
Vrijdag                          8:00 - 17:00 uur

Mijnkozijnonline.nl © 2023

Alle rechten voorbehouden | webdesign door Trigona