onze collectie

Kozijnen met draai /kiep raam

kozijn met draai / kiep raam

Kozijn met draai /kiep raam

Vanaf €100,-
Kozijn met 2 draai/kiep ramen

Kozijn met 2 draai / kiep ramen

Vanaf €538,-
Kozijn met draai/kiepraam

Kozijn met draai /kiep raam links en vast glas

Vanaf €126,-

Houten draai-kiepraam

Bij MijnKozijnOnline.nl bestelt u eenvoudig een houten draai-kiepraam in de webshop. Een draai-kiepkozijn is een kozijn waarin een raam geplaatst kan worden dat op twee manieren kan worden geopend namelijk draaien of kiepen. Al onze houten draai-kiepramen worden volledig geautomatiseerd geproduceerd in onze moderne timmerfabriek, waarna onze vakmensen ze handmatig afmonteren. Hierdoor kunnen wij een constante kwaliteit leveren van al onze hardhouten kozijnen. Bekijk ons volledige aanbod draai-kiepramen op de website en bestel gemakkelijk online!

Een voordeel van een draai-kiepkozijn is dat het raam zeer gemakkelijk te wassen is. Waar normale draairamen op hogere etages nogal eens lastig schoon te maken zijn, kunnen ramen in een draai-kiep kozijn gemakkelijk naar binnen toe gedraaid of gekiept worden. Zo kan het raam van binnenuit gereinigd worden.

Wat ook fijn is, is dat de ruimtes in een woning gemakkelijk te ventileren zijn zonder kans op binnenstromend water. Waar een draairaam nog wel eens water binnen kan laten als het regent, is dat met een kiepraam niet het geval en kan het raam gewoon geopend blijven.

Wanneer u op zoek bent naar hardhouten kozijnen, bent u bij MijnKozijnOnline.nl aan het goede adres. We bieden allerlei soorten hardhouten raamkozijnen, zoals vast glas kozijnen, kozijnen met uitzetraam, houten draairamen en deze houten kozijnen met draai-kiepraam. Deze zijn allen makkelijk en snel online te bestellen! 

Houten draai-kiepraam op maat

Vindt u niet precies wat u zoekt in bovenstaande voorbeelden en heeft u andere wensen? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. We werken persoonlijk en kwalitatief, maatwerk voor uw houten draai-kiepraam is dan ook geen probleem. Neem gerust contact met ons op! 

Collectie draai-kiepraam hout

Onze collectie houten draaikiepramen bestaat uit kwalitatief mahoniehout. Het voordeel van dit soort hout is dat deze makkelijk te bewerken is. Verder zorgen deze houten draai-kiepramen voor sfeer en karakter in huis én een goede isolatie!

Het houten draai-kiepraam ingericht worden zoals u wil, zoals het openen van het draaikiepraam aan de linker- of rechterkant en de mogelijkheid om uw houten draaikiepraam te combineren met vast glas. Standaard worden de houten draai-kiepramen geleverd zonder glas, echter wanneer u aangeeft deze graag inclusief glas te ontvangen, wordt dat geregeld. Daarbij kunt u ook kiezen voor de kleur waarin uw kozijn wordt geleverd. U heeft de keuze uit grijs of wit, beide zijn 120 mu gegrond.

Bestel uw houten draaikiepraam kozijn online!

Hoe gaat dit in zijn werk? Voer de afmetingen en andere voorkeuren van uw houten draaikiepraam in via onze website. Na het invullen ontvangt u gelijk een prijsopgave. Hierna kunt u uw bestelling plaatsen. Zorg ervoor dat u de bestelling goed controleert en wij sturen u binnen twee werkdagen een technische tekening van uw houten draai-kiepraam toe.

Wanneer deze akkoord is en de betaling is voldaan, dan kunnen wij starten met de productie van uw hardhouten raamkozijn. De bestellingen worden gemiddeld vanaf 3 weken na betaling al geleverd! 

Gebruik de kozijnconfigurator, vraag een offerte aan of bestel uw houten draai-kiepraam kozijn direct!

Mijn Kozijn Online
Uilecotenweg 45
5324 JT Ammerzoden
073-7620957
info@mijnkozijnonline.nl

KvK : 11045285
BTW : NL808251612B02

Algemene Leverings- en Verkoopvoorwaarden
Sitemap

Openingstijden:

Maandag       8:00 - 17:00 uur
Dinsdag         8:00 - 17:00 uur
Woensdag    8:00 - 17:00 uur
Donderdag   8:00 - 17:00 uur
Vrijdag            8:00 - 17:00 uur

Mijnkozijnonline.nl © 2024

Alle rechten voorbehouden | webdesign door Trigona

Mijn Kozijn Online
Uilecotenweg 45
5324 JT Ammerzoden
073-5991660
info@mijnkozijnonline.nl

KvK : 11045285
BTW : NL808251612B02

Algemene Leverings- en Verkoopvoorwaarden

Openingstijden:

Maandag                      8:00 - 17:00 uur
Dinsdag                        8:00 - 17:00 uur
Woensdag                    8:00 - 17:00 uur
Donderdag                   8:00 - 17:00 uur
Vrijdag                          8:00 - 17:00 uur

Mijnkozijnonline.nl © 2024

Alle rechten voorbehouden | webdesign door Trigona