onze collectie

Openslaande houten deuren

Dubbel deurkozijn

Openslaande deur met dubbel deurkozijn

Dubbel deurkozijn met zijlicht links en rechts

Openslaande deur met zijlicht

GAR01 Garagedeurkozijn loopdeur links

Openslaande garagedeuren

Bij MijnKozijnOnline bestel je eenvoudig prachtige openslaande deuren gemaakt van mahoniehout. Al onze deuren en kozijnen worden geproduceerd in onze eigen timmerfabriek. Onze houten deuren zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens duurzaam en sterk. Bovendien worden ze op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij uw tuin en woning. Als u openslaande deuren aanschaft bij MijnKozijnOnline kunt u jarenlang genieten van het prachtige hout. Dankzij de deuren op maat bent u er zeker van dat onze kozijnen en deuren precies passen bij uw woning en tuin. Bekijk ons assortiment openslaande houten deuren en bestel gelijk.

Openslaande deuren van mahoniehout

Openslaande deuren van mahoniehout zijn deuren die zijn gemaakt van het hardhout mahonie. Mahoniehout is een duurzaam en sterk materiaal dat geschikt is voor het maken van meubels en deuren. Het heeft een prachtige, rijke kleur en patroon en is daarom een populaire keuze voor deuren die een elegant en luxueus uiterlijk moeten hebben. Omdat de openslaande deuren gemakkelijk te openen en te sluiten zijn kunnen ze bijvoorbeeld worden gebruikt om toegang te geven tot een terras of tuin. Tevens geven ze veel licht aan de ruimte.

Houten tuindeuren

Met onze houten openslaande tuindeuren kunt u genieten van het buitenleven zonder af te zien van het comfort en de veiligheid van uw woning. De tuindeuren openen naar buiten, zodat u gemakkelijk naar buiten kunt stappen en de ruimte in uw huis optimaal kunt benutten. U heeft hierbij de keuze om een extra kozijn toe te voegen voor wat extra zijlicht, bepaal zelf of u dit zijlicht rechts of links wilt. Dankzij het hoogwaardige mahoniehout zijn onze tuindeuren bovendien bestand tegen alle weersomstandigheden, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe tuindeuren.

Openslaande garagedeuren

Naast openslaande houten tuindeuren vindt u nog veel meer soorten kozijnen en deuren in ons assortiment. MijnKozijnOnline biedt ook hoogwaardige houten garagedeuren aan. Onze deuren zijn gemaakt van duurzame houtsoorten en zijn beschikbaar in verschillende stijlen en afwerkingen om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen. Bovendien bieden wij professioneel advies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze houten garagedeuren.

Openslaande deuren op maat

Met onze configurator kunt u uw eigen openslaande deuren samenstellen en direct de prijs bekijken. U heeft de keuze uit verschillende stijlen, afmetingen, kleuren en materialen om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen. Onze configurator is eenvoudig te gebruiken en biedt u veel flexibiliteit bij het maken van uw keuzes. U probeert eenvoudig verschillende opties uit en ziet de prijs direct. Bovendien kunt u met onze experts overleggen voor professioneel advies. Probeer onze configurator nu uit en ontdek hoe gemakkelijk het is om uw perfecte kozijnen te creëren.

Bestel eenvoudig online

De openslaande houten deuren gevonden waar u naar op zoek was? Stel de deurkozijnen zelf op maat samen en bestel eenvoudig online. Wij sturen u binnen twee werkdagen een technische tekening van uw houten deurkozijn toe. Wanneer deze bij u akkoord is bevonden en de betaling is voldaan, starten onze vakmensen met de productie van uw hardhouten deurkozijn. De bestelling wordt gemiddeld vanaf 3 weken na betaling geleverd! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze openslaande houten deuren.

Mijn Kozijn Online
Uilecotenweg 45
5324 JT Ammerzoden
073-7620957
info@mijnkozijnonline.nl

KvK : 11045285
BTW : NL808251612B02

Algemene Leverings- en Verkoopvoorwaarden
Sitemap

Openingstijden:

Maandag       8:00 - 17:00 uur
Dinsdag         8:00 - 17:00 uur
Woensdag    8:00 - 17:00 uur
Donderdag   8:00 - 17:00 uur
Vrijdag            8:00 - 17:00 uur

Mijnkozijnonline.nl © 2024

Alle rechten voorbehouden | webdesign door Trigona

Mijn Kozijn Online
Uilecotenweg 45
5324 JT Ammerzoden
073-5991660
info@mijnkozijnonline.nl

KvK : 11045285
BTW : NL808251612B02

Algemene Leverings- en Verkoopvoorwaarden

Openingstijden:

Maandag                      8:00 - 17:00 uur
Dinsdag                        8:00 - 17:00 uur
Woensdag                    8:00 - 17:00 uur
Donderdag                   8:00 - 17:00 uur
Vrijdag                          8:00 - 17:00 uur

Mijnkozijnonline.nl © 2024

Alle rechten voorbehouden | webdesign door Trigona