onze collectie

Draairaam kozijnen

Draairaam kozijn links

Draairaam kozijn links

Vanaf €538,-
Draairaam kozijn rechts

Draairaam kozijn rechts

Vanaf €538,-
draairaam kozijn links en rechts

Draairaam kozijn links en rechts

Vanaf €538,-
Kozijn vast glas en draairaam links

Kozijn vast glas en draairaam links

Vanaf €700,-
Kozijn vast glas en draairaam rechts

Kozijn vast glas en draairaam rechts

Vanaf €700,-
kozijn vast glas met draairaam rechts en bovenlicht

Kozijn vast glas met draairaam rechts en bovenlicht

Draairaam kozijnen online bestellen

Als u op zoek bent naar houten draairaam kozijnen, bent u bij MijnKozijnOnline.nl op het juiste adres. Wij leveren al tientallen jaren kozijnen aan de bouwsector en de consument. Inmiddels zijn al onze hardhouten kozijnen ook eenvoudig online te bestellen. In onze moderne timmerfabriek worden onze hardhouten draairamen volledig geautomatiseerd en op maat geproduceerd. Vervolgens monteren onze vakmensen ze handmatig af. Hierdoor kunnen wij constante kwaliteit leveren van al onze hardhouten kozijnen. Bekijk ons volledige aanbod draairamen op de website en bestel gemakkelijk online!

Houten draairamen

Onze collectie draairamen bestaat uit kwalitatieve, hardhouten kozijnen. Het houten draairaam kan ingericht worden zoals u wenst. Zo heeft u de keuze uit de plaatsing van het draairaam. Hierdoor draait het raam naar de linker- of rechterkant. Ook is het ook mogelijk om het draairaam te combineren met vast glas.

En dat zijn nog niet alle mogelijkheden. De hardhouten kozijnen met draairaam worden standaard geleverd zonder glas, maar het is ook mogelijk om het kozijn met draairaam te leveren met glas. Wanneer u dit aangeeft zorgen wij ervoor dat uw houten kozijn met draairaam wordt geleverd met HR++ glas.

Daarbij kunt u, naast de keuze voor glas in uw houten kozijn met draairaam, ook kiezen voor de kleur waarin uw kozijn geleverd wordt. U kunt hierbij kiezen uit grijs of wit, beide zijn 120 mu gegrond.

Houten draairamen van kwaliteit

Al onze hardhouten raamkozijnen worden gemaakt van Mahonie hout. Dit soort hout is makkelijk te bewerken, waardoor wij alle soorten maatwerk kunnen leveren en u thuis gemakkelijk uw kozijn van een ander kleurtje kan voorzien. Deze hardhouten raamkozijnen zorgen naast sfeer en karakter in huis ook voor een goede isolatie.

Bij MijnKozijnOnline.nl vindt u naast draairamen nog veel meer andere soorten hardhouten kozijnen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze:

Vast glas raamkozijnen

Kozijnen met uitzetraam

Kozijnen met draai/kiep raam

Kozijnen met draairaam op maat

Met behulp van onze kozijnconfigurator stelt u gemakkelijk uw gewenste kozijn met draairaam samen. Bepaal zelf de afmetingen van het kozijn en selecteer de draairichting van het raam. Ook heeft u de keuze uit verschillende soorten glas. In de configuratie krijgt u direct een prijsberekening te zien van het samengestelde kozijn met draairaam en bestelt u gemakkelijk. Na bestelling gaan wij gelijk voor u aan de slag!

Bestel uw houten raamkozijnen online!

MijnKozijnOnline helpt u graag bij het vinden van de kozijnen met draairaam waar u naar op zoek bent. Zodra u een kozijn heeft samengesteld en besteld, ontvangt u binnen twee werkdagen een technische tekening van ons. Bent u tevreden? Nadat we uw akkoord hebben ontvangen, rekent u af en gaan we gelijk aan de slag. In onze timmerfabriek worden de kozijnen met draairaam zorgvuldig op maat gemaakt. Voor vragen over onze kozijnen met draairaam, kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u een offerte op maat? Laat ons weten waar we bij kunnen helpen. Wij denken graag met u mee!

Mijn Kozijn Online
Uilecotenweg 45
5324 JT Ammerzoden
073-7620957
info@mijnkozijnonline.nl

KvK : 11045285
BTW : NL808251612B02

Algemene Leverings- en Verkoopvoorwaarden
Sitemap

Openingstijden:

Maandag       8:00 - 17:00 uur
Dinsdag         8:00 - 17:00 uur
Woensdag    8:00 - 17:00 uur
Donderdag   8:00 - 17:00 uur
Vrijdag            8:00 - 17:00 uur

Mijnkozijnonline.nl © 2024

Alle rechten voorbehouden | webdesign door Trigona

Mijn Kozijn Online
Uilecotenweg 45
5324 JT Ammerzoden
073-5991660
info@mijnkozijnonline.nl

KvK : 11045285
BTW : NL808251612B02

Algemene Leverings- en Verkoopvoorwaarden

Openingstijden:

Maandag                      8:00 - 17:00 uur
Dinsdag                        8:00 - 17:00 uur
Woensdag                    8:00 - 17:00 uur
Donderdag                   8:00 - 17:00 uur
Vrijdag                          8:00 - 17:00 uur

Mijnkozijnonline.nl © 2024

Alle rechten voorbehouden | webdesign door Trigona