hardhouten kozijnen
Fabriek mijnkozijnonline
Kantoor mijnkozijnonline
hardhouten kozijnen
- Mijn kozijn online -

Over ons

MijnKozijnOnline is onderdeel van G.A. Danklof Timmerfabriek. Onze timmerfabriek is al jaren een begrip in de regio, mede vanwege onze kwaliteit en klantgerichtheid. Tegenwoordig is bijna alles online te bestellen en door middel van MijnKozijnOnline, willen wij u ook graag dat gemak geven. Daarom geven we u op deze manier de mogelijkheid om uw houten kozijnen ook online te bestellen.

Al decennia lang leveren wij kozijnen aan de bouwsector voor de aannemer, maar zeker ook voor de particuliere markt.

In onze moderne timmerfabriek worden hardhouten kozijnen, deuren en ramen volgens een volledig geautomatiseerd proces geproduceerd. Dit garandeert een constante kwaliteit. Computergestuurde frees- en zaagmachines zorgen voor maatvaste onderdelen welke door onze vakmensen nog steeds handmatig worden afgemonteerd.

We kunnen trots zijn op een eeuwenlange traditie en dat merkt u. Houten deuren en kozijnen blijven nog steeds kunstwerkjes die alleen al door het materiaal een spontane aantrekking hebben.

Neem gerust eens contact op met onze verkoopmedewerkers voor het juiste advies en laat een vrijblijvende offerte maken voor uw nieuwbouwproject of voor de renovatie van uw bestaande woning.

Naar de kozijnen

Milieu

Wat zeker niet onbelangrijk is om te weten, is dat het milieu geen hinder ondervindt van de productie van onze hardhouten kozijnen. Al ons hardhout wordt in speciaal aangelegde bossen vervaardigd. Op deze manier probeert MijnKozijnOnline ook haar bijdrage te leveren aan het milieu én de wensen van de klant te realiseren.

Fabriek mijnkozijnonline
Wij staan voor je klaar

Bestelling op maat?

Dat is natuurlijk ook mogelijk.
Wij vertellen graag de mogelijkheden.

Neem direct contact op
G.A.Danklof

Een rijke historie

“Liever een klein baasje dan een grote knecht!” Dat zal de drijfveer zijn geweest van Gerard Danklof uit Ammerzoden toen hij aan huis zijn timmerfabriek opstartte. Vanaf 1978 stond er geen auto in de garage, maar een degelijk machinepark om deuren, kozijnen en trappen te kunnen fabriceren op ambachtelijke wijze.

Door vakmanschap en ondernemerschap ontstond al gauw een situatie die niet meer te handhaven was in de garage van de familie Danklof. “Er werd in Ammerzoden destijds een industrieterrein ontwikkeld aan de andere kant van het dorp. Voor mij destijds een grote stap om als kleine ondernemer te verhuizen naar een ‘industrieterrein’. Nu is het de normaalste zaak van de wereld. Zelfs een beginnend ambachtsman start tegenwoordig in een bedrijfspand en schrijft een ondernemersplan. Wij gingen gewoon hard aan het werk thuis in de schuur. De zaagmachine stond bij wijze van spreken naast de wasmachine
van mijn vrouw” aldus Gerard Danklof.

Modern machinepark

Ondertussen kent de regio, maar zeker ook ver daarbuiten de kwaliteiten van Timmerfabriek Danklof. Een ultra modern machinepark waarborgt inmiddels de continuïteit, maar zeker ook de kwaliteit. De beste houtsoorten en altijd nog dagelijks het toeziend oog van de vakmensen staan aan de basis van duurzame producten. En voor wie ooit eens in de werkplaats is geweest, heeft met eigen ogen kunnen zien dat er nog steeds ruimte is voor de ambachtsman die bijvoorbeeld de sierlijke trappen, klassieke voordeuren of authentieke, eikenhouten spanten nog steeds met de hand maakt.

MijnKozijnOnline is onderdeel van G.A. Danklof Timmerfabriek.  In deze drukke tijd waarin je online alles kunt doen, willen wij u ook graag dat gemak geven. Daarom geven we u op deze manier de mogelijkheid om uw houten kozijnen online te bestellen.

Fabriek mijnkozijnonline
Fabriek mijnkozijnonline
Magazijn mijnkozijnonline

Personeel gezocht!

Bij Mijnkozijnonline zijn wij op zoek naar personeel.

Heb je ervaring als timmerman of ben je bezig om het vak te leren? Ben je gemotiveerd en enthousiast?

We komen graag met je in contact. Bel ons op 073 762 0957 of mail naar info@mijnkozijnonline.nl

personeel gezocht
D locks logo
Dlocks, onze partner op het gebied van hang- en sluitwerk en electronische sloten

Wij hebben een samenwerking met Dlocks. Dlocks is een betrouwbare partner op het gebied van hang- en sluitwerk en elektronische sloten. Wij bieden oplossingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Waar de particulier het vaak eenvoudig en gewoon goed wil hebben, is de zakelijke gebruiker juist op zoek naar uitgebreide mogelijkheden om het toegangsbeheer te kunnen regelen. Deuren kunnen bijvoorbeeld zonder sleutel geopend worden en je hebt volledige controle over de toegangen van je woning of bedrijf.
Laat Dlocks je adviseren of koop de producten direct in de shop.Je hoeft er dan niet meer naar om te kijken.

Kijk gerust rond op onze website of bekijk ons aanbod in de webshop.
Voor een offerte of advies kun je contact met ons opnemen.

Mijn Kozijn Online
Uilecotenweg 45
5324 JT Ammerzoden
073-7620957
info@mijnkozijnonline.nl

KvK : 11045285
BTW : NL808251612B02

Algemene Leverings- en Verkoopvoorwaarden
Sitemap

Openingstijden:

Maandag       8:00 - 17:00 uur
Dinsdag         8:00 - 17:00 uur
Woensdag    8:00 - 17:00 uur
Donderdag   8:00 - 17:00 uur
Vrijdag            8:00 - 17:00 uur

Mijnkozijnonline.nl © 2024

Alle rechten voorbehouden | webdesign door Trigona

Mijn Kozijn Online
Uilecotenweg 45
5324 JT Ammerzoden
073-5991660
info@mijnkozijnonline.nl

KvK : 11045285
BTW : NL808251612B02

Algemene Leverings- en Verkoopvoorwaarden

Openingstijden:

Maandag                      8:00 - 17:00 uur
Dinsdag                        8:00 - 17:00 uur
Woensdag                    8:00 - 17:00 uur
Donderdag                   8:00 - 17:00 uur
Vrijdag                          8:00 - 17:00 uur

Mijnkozijnonline.nl © 2024

Alle rechten voorbehouden | webdesign door Trigona